ROT Avdraget

Funderar du på att göra om hemma? Då har du väl inte missat att det är väldigt förmånligt att anlita kunniga hantverkare genom att utnyttja ROT-avdraget.

ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Det är alltså olika typer av renoveringsarbeten i befintliga bostadshus som berättigar till avdrag. Däremot berättigar det inte avdrag för uppförande av nya hus eller byggnader. För att du ska ha rätt till avdraget gäller det att du äger och bor i eller i anslutning till den byggnad du önskar renovera, bygga om eller bygga till.

Här är de regler och förändringar som gäller för att göra ROT-avdrag 2017. I stort sätt är beloppet du får dra av oförändrat, du kan  få en skattereduktion för 30% av arbetskostnaden under 2017 upp till 50 000 kr. Tidigare var du tvungen att köpa arbete för 100 000 kr för fullt utnyttjande av rotavdraget 2015, nu måste du ha en arbetskostnad på 167 000 kr för att utnyttja rotavdraget 2017 fullt ut.

Sfeab AB har en långvarig erfarenhet av ROT avdrag, vi hjälper till med all administration så att du som vår kund kan fokusera på vad du vill uppnå med ditt projekt.
ROT_Stor.jpg

Våra tjänster

Vi erbjuder en mängd olika tjänster med fokus på hög kvalité och trygghet för våra kunder.
photo2.png

Videoreferenser

Här berättar våra kunder om sina erfarenheter från projekt utförda av Sfeab.
Image

Kontakta oss

Vi kommer gärna förbi lyssnar på dina önskemål och skapar en kostnadsfri offert.
contact_small.png
Sfeab.se © 2016 Alla rättigheter reserverade.